Jaarlijks organiseert Platform Wiskunde Nederland een vakantiecursus voor leraren wiskunde.
In 2023 gaat deze tweedaagse voor de eerste keer door in Antwerpen (Universiteit Antwerpen) op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus. Dezelfde nascholing vindt ook plaats in Amsterdam op vrijdag 1 en zaterdag 2 september (CWI).

Het thema van dit jaar is Priemgetallen.
Hoofddocent is Frits Beukers (emeritus hoogleraar, Universiteit Utrecht). Gastdocenten zijn Benne de Weger (Technische Universiteit Eindhoven) en Roland van der Veen (Rijksuniversiteit Groningen).
Voor alle inhoudelijke en praktische info kunt u deze brochure downloaden.

Inschrijven kan via het aanmeldformulier op www.platformwiskunde.nl/vakantiecursus/. Daar vindt u ook alle inhoudelijke en praktische informatie en een terugblik op de vorige edities.

De cursus richt zich vanzelfsprekend tot alle leraren wiskunde, maar ook leerlingen uit de hogere jaren van het secundair onderwijs met interesse in wiskunde zijn van harte welkom. Attendeer hen dus vooral op deze tweedaagse!

Share this article

Ik ben Els Vanlommel, geboren in 1974, en leerkracht in het Heilig Hart van Maria, Berlaar. Ik geef daar wiskunde in het vijfde en zesde jaar en ook een uurtje met extra uitdaging voor enthousiastelingen van het tweede jaar. Bovendien werk ik mee aan de optie-uren STEM in mijn school. Daarnaast zit ik in de werkgroep wiskunde van CNO, ben ik lid van de wedstrijdjury van de Vlaamse Wiskunde Olympiade en ben ik bestuurslid van het Platform Wiskunde Vlaanderen.

Post a comment